torstai 7. kesäkuuta 2012

Pakkaa, pakkaa, pakkaa.


Eri puolilla Suomea moni keskustalainen nuori ja vanhempi on parhaillaan saman homman parissa. Puoluekokouspakkaaminen ei aina ole yksinkertaisimmasta päästä oleva haaste. Siksi sen parissa saattaa vierähtää tunti jos toinen.

Syynä pakkaamisen vaikeuteen on muukin kuin vaihtele sääennuste. Oma kinkkisyytensä nimittäin syntyy siitä, että luvassa on ohjelmaa ulkoilmakonsertista kokoushallikampanjoinnin kautta kansallispukukiertueeseen ja iltabileisiin.

Pakkaaja saattaa myös fiksusti miettiä jo etukäteen, että perjantain ja lauantain vaatteiden pitää olla sellaiset, että niihin voi yhdistää helposti eri kampanjatuotteet (kampanjateepaidan sekä ehdokkaiden pinssit, huivit, kukkaset ja kravatit). Mitä korkeammat korot, sitä paremmin ihmispaljoudessa näkee eteensä.

Pakkaamisen aikana on mahdollisuus myös henkiseen valmistautumiseen. Vaatteita sovittaessa lausutaan peilin edessä puoluekokouspuheenvuoroa tai harjoitella karaokebiisiä. Sinkut varautuvat relationship-statuksensa muokkaamiseen, onhan paikalle tulossa kerrankin roppakaupalla samanhenkisiä ihmisiä.

Kuvassa todiste erään pakkaajan keskeneräisestä prosessista.


T: Eeva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti